Vill du bleka dina tänder utan att spendera en förmögenhet?

Vi vill alla ha ett vackert leende med glittrande vita tänder. Att ha ett vackert leende får oss att känna oss attraktiva, sexiga, framgångsrika och lyckliga. Ett vackert leende med glittrande vita tänder projicerar en positiv bild för både affärsmän, studenter, lärare och yrkesverksamma.

Om du har tänder som är mindre vita än du föredrar kan du nu ha de vitna tänderna som du alltid har velat. Tandblekning är relativt enkelt och behöver inte kosta en förmögenhet och du kan göra dina tandblekning hemma.

Innan du köper och använder några tandblekningsprodukter ska du dock undersöka och förstå fördelarna och nackdelarna med alla tillgängliga tandblekningsprodukter. Det är viktigt att få rätt information innan du väljer något slags tandblekningsprogram. Du behöver inte få dina tänder vitare professionellt för att uppnå acceptabla resultat; tandblekning hemma är enkelt och effektivt.

tandblekning hemma

Trots att det är relativt enkelt, tro inte all hype som du läser på internet. Att bleka tänderna hemma är ett allvarligt steg och du bör göra det rätt. Det är viktigt att använda produkterna korrekt, så att du inte orsakar smärta eller skador. Och när du har vitnat dina tänder måste du vidta lämpliga åtgärder för att upprätthålla det vackra vita leendet.

Viktiga aspekter av tandblekningsprocessen:

Du bör kontrollera dina tänder av en professionell innan du börjar bleka dina tänder hemma. Din mun ska vara fri från förfall, tandköttssjukdomar och lågkonjunktur. Det är också viktigt att vara medveten om tänder och tandköttkänslighet.

Du bör ha rimliga förväntningar på de blekningsresultat som kan uppnås, oavsett om det uppnås hemma eller av en professionell. Alltför ofta har människor orimliga förväntningar och strävar efter att få onaturliga resultat. Dina vänner och familj kanske inte berättar att du gick för långt.

De produkter och / eller processen som du väljer bör ha rätt ingredienser för att ge bevisade önskade resultat utan överkänslighet, irritation eller skada.

Många tandläkare väljer att avstå från laser- eller ljusaktiverade vitningssystem till förmån för hemblekningssatser med specialanpassade munbrickor. Blekblekningssatser är i allmänhet billigare än förfaranden på plats och du eller din tandläkare kan välja styrkan hos den blekningslösning som används, samt upprätthålla kontroll över resultat och oönskade biverkningar. Kvaliteten och designen på munfacken är viktiga skillnader mellan vitfärgningssatserna, liksom intensiteten på den använda lösningen.

Det finns värdefulla användarbedömningar och tandblekningsproduktrecensioner på Amazon.com och Drugstore.com för att hjälpa till med din forskning. Även om individer inte vetenskapligt kan mäta whitenness i deras tänder, har människor säkert förmågan att utvärdera sina egna resultat och mäta nivån av obehag eller känslighet vid användning av olika produkter. Se till att du köper blekningsprodukter från ett legitimt företag, till exempel en ansedd lokal eller onlinebutik.